BELFÖLD
A sürgősségi betegellátás aktualitásairól tanácskoznak Pécsen
Bemutatják az érdeklődőknek, hogy például a mesterséges intelligencia miként tudja segíteni a betegellátás során meghozott szakmai döntéseket.
A reformátusok növelték híveik arányát a válaszadók között a tavalyi népszámlálásadatai szerint
A nem válaszolók ugyanúgy lehetnek vallásosak, mint nem vallásosak, az adatok értékelésekor ezért a válaszadókon belüli számokra és arányokra érdemes támaszkodni.
Az MKPK örömét fejezte ki, hogy a vallásosságukat kinyilvánítók kétharmada a katolikus egyházhoz tartozónak mondta magát
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) örömét fejezte ki, hogy a népszámláláson a vallásosságukat kinyilvánítók kétharmada a katolikus egyházhoz tartozónak mondta magát.
Pillanatok alatt alakítja át a nagyvárosokat a migráció
2010 óta drasztikusan megnövekedett a külföldiek aránya az osztrák fővárosban. Bécs példája jól mutatja, hogy történelmi távlatban egy szempillantás alatt kicserélődhet a lakosság a tömeges bevándorlás hatására egy milliós nagyvárosban is – olvasható a Határkövek blog legújabb bejegyzésében.
A jövő évi bértárgyalás alapjairól egyeztettek a MÁV-Volán-csoportnál
A MÁV-Volán-csoport munkáltatói és munkavállalói oldal képviselői a keddi csoportszintű érdekegyeztető tanács ülésén lefektették a jövő évre vonatkozó bértárgyalások alapjait.
Meddőségi központot adtak át a Debreceni Egyetemen
A modern műszerekkel felszerelt létesítményt százmillió forintos beruházással egy felújított villában alakították ki.
Őrizetbe vettek egy török férfit, aki a határkerítésen átmászva fegyverrel fenyegette a rendőröket
Őrizetbe vettek egy fiatalkorú török férfit, aki Mórahalom térségében, a határkerítésen átmászva fegyverrel fenyegette a rendőröket.
Ön is beleszólhat, hogy melyik legyen a 2024-es Év lepkéje
Az MME 2022-ben indította az Év lepkéje akciót.
2023. szeptember 27. szerda, Adalbert napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg